ÚJRA SLAM A HAJÓN

Ha úgy tetszik, Random Trip ‘extra special’: velünk lesznek páran a legnagyobb hazai slammerek közül, és az Andy Hefler vezette GrundSzínház színészei közül is egy kisebb csapat, egy jó kedd esti improvizálásra.
Full impro: ezúttal a zene, a költészet és rap, valamint a színjátszás nyelvén!

Az estet a havonta egyszer – egy adott hétfőn a Toldi Moziban – megrendezésre kerülő Food Film Fighters izgalmas és vicces klubest sorozat inspirálta, ahol a közönségnek néhány slamből, és az azokra reflektáló színészi improvizációból kell kitalálnia, hogy melyik filmre is gondoltak a szervezők, élükön Andy Heflerrel és Gábor Tamás Indianával.
További infók: https://www.facebook.com/foodfilmfighters?fref=ts

Keddi felállásunk:

Andy Hefler (Kéknyúl) – ének
Mc Zeek (Rewind) – rap, slam
Indiana – slam
Bock Balázs – slam
Sárik Péter – billentyű
Bata Pisti (Fábián Juli & Zoohacker, Sena) – basszusgitár
DJ Q-Cee (Vinyl Warriorz) – lemezjátszó, beatbox
Delov Jávor (Turbo) – dob
+ a Grund Színház társulata – rögtönzés a színèszet nyelvén

belépő: 500 HUF

Hazai slam: https://www.facebook.com/SlamPoetryHungary
Grund Színház: https://www.facebook.com/GrundSzinhaz

………………………………………………………………….
MI A RANDOM TRIP?

A Random Trip egy műfaji határokon (pop, rock, jazz, hiphop, blues, elektro stb.) átívelő improvizációs koncertsorozat, amelyben a hazai könnyűzene huszon-harmincéves generációjának legnagyobb nevei fordulnak meg. A budapesti klubokból induló, heti rendszerességgel megtartott klubest ma már „kinőtte“ saját kereteit: fesztiválokon és a legjobb vidéki klubokban is szívesen látott vendég, a fellépők sorát pedig rendszeresen színesítik nemzetközi sztár-muzsikusok.

Random Trip koncertfelvételek:




…………………………………………………………………….

Featuring the best Hungarian under/overground musicians from today’s vibrant hip hop – nu jazz – dub scene, Random Trip is a weekly spin-off at A38.
As there’re no rules and music is made totally on the spot, you can never know what to expect next. Be there if you don’t mind spontaneity and would explore behind-the-scenes Hungarian music.

Tix: 500 HUF