4. TEAM OB

4SPOB_COVER_UJ

IV. ORSZÁGOS TEAM SLAM BAJNOKSÁG
JELENTKEZÉS : http://slampoetry.hu/ – MÁRCIUS 1-től,
KIZÁRÓLAG A WEBOLDALON KERESZTÜL!!

ELŐVÁLOGATÓ
2016. ÁPRILIS
Anker’t (Paulay Ede u. 33.)

Idén hatalmas örömünkre immár negyedik alkalommal kerül megrendezésre az Országos Team Slam Poetry Bajnokság 2016. május 3-án a Trafóban.

A májusi döntőt ELŐVÁLOGATÓ előzi meg, amely április 2-án, szombaton a budapesti ANKERTben zajlik. Minden nevező csapatnak kötelező részt venni az előválogatón, kivéve a tavalyi bajnoknak!

A megmérettetésre szánt szöveg kizárólag saját szerzemény lehet (akár régebbi, akár új), de a döntőben mindenképp új szöveggel kell majd színpadra lépni. Tartalmi megkötés nincs, a témaválasztás szabad. Kelléket használni tilos (a papír vagy telefon, amelyről a felolvasás történik nem számít kelléknek), és a csapat összes tagjának részt kell vennie a szövegmondásban. Az időkorlát a csapat versenynél megszokott módon 4 perc +15 másodperc tiszteletidő. A továbbjutó csapatok nem változtathatják meg a csapat tagjait a döntőben! Egy versenyző csak egy csapatban indulhat. A csapat létszáma maximum 5 fő lehet. A csapatok fellépése közötti zenei közreműködésért ez alkalommal is DJ Chi Korea felel! Az előválogatón egy 5 főből álló zsűri (4 fő szakmai és 1 fő a közönség soraiból) fogja elbírálni a produkciókat, kiegészítve a közönség által a helyszínen leadott szavazatokkal. A 2015-es bajnokság előválogatójához hasonlóan nem pontozással dől majd el a végeredmény, hanem a zsűri szakmai véleménye alapján jutnak a döntőbe a versenyen induló csapatok. A döntőben 16 csapat mérkőzik meg egymással a bajnoki címért: a tavalyi győztes csapat mellé 1 team közönségszavazással, 14 pedig a zsűri döntése nyomán kerül be.

Az előválogatóhoz hasonlóan a döntőben sem lehet kelléket használni, illetve a jelmez, díszlet, zenei aláfestés és vetítés sem megengedett. Az est megszokott házigazdái Mavrák Kata Hugee és Német Péter Zeek lesznek. A beatekért, szokás szerint, az Amoeba zenekar felel, a látványt a Kiégő Izzók csapata biztosítja.

Az előválogatóra BÁRKI JELENTKEZHET csapatával 2016.03.01. 00.00-tól – kizárólag a www.slampoetry.hu oldalon keresztül – 2016.03.26. 24:00-ig.

Regisztrációs díj a versenyzőknek:
1000 HUF
Belépő: 1000 HUF

Házigazdák: Hugee & Zeek
DJ: Chi Korea

Info: contest@slampoetry.hu