TEAM SLAM PROMO

 

II. TEAM SLAM POETRY OB Promo
JELENTKEZÉSI HATÁRIDŐ MÁRCIUS 20!

– Dreamtime!
(Indiana & Tolnai Eszti / az első TEAM SLAM bajnokai)
video: smoothslam

http://slampoetry.hu/2014/02/20/elindult-jelentkezes/

 

TEAMSLAM FACE
II. ORSZÁGOS TEAM SLAM BAJNOKSÁG

Idén hatalmas örömünkre immár második alkalommal kerül megrendezésre az Országos Team Slam Poetry Bajnokság, ezúttal új helyszínen, az A38 hajón.

Az áprilisi döntőt selejtező előzi meg, amely március 28-án,a budapesti Corvintetőn zajlik. Minden nevező csapatnak kötelező részt venni a selejtezőn.

A megmérettetésre szánt szövegek kizárólag saját szerzemények lehetnek, tartalmi megkötés nincs, a témaválasztás szabad. Kelléket használni tilos (a papír vagy telefon, amelyről felolvasás történik nem számít kelléknek), és a csapat összes tagjának részt kell vennie a szövegmondásban. Az időkorlát a csapat versenynél megszokott módon 4 perc +15 másodperc tiszteletidő. A selejtezőkön 4 főből álló szakmai zsűri fogja elbírálni a produkciókat, kiegészítve a közönség által a helyszínen leadott szavazatokkal. A 2013-as egyéni bajnoksághoz hasonlóan nem pontozással dől majd el a végeredmény, hanem a zsűri szakmai véleménye alapján jutnak a döntőbe a versenyzők. A selejtezővel ellentétben a döntőben, a tavalyi team bajnoksághoz hasonlóan, megengedett lesz a kellékhasználat, a csapatok itt szabadon játszhatnak hangszeren, húzhatnak parókát, ölthetnek jelmezt.

A selejtezőkre bárki jelentkezhet 2014.02.20. 00.00-tól — kizárólag a www.slampoetry.hu új website-ján keresztül — 2014.03.20. 24:00-ig.

A nevezésnek tartalmaznia kell az alábbi adatokat:
-a csapat neve és a tagok nevei (teljes név + művésznév, ha van)
– email cím
– telefonszám
– életkor
– nyertél-e már slam-et?/ Ha igen, hol-mikor-milyen helyezést értél el?
– Pest megyén kívülről érkezőknek útiköltség összegének megjelölése. (A Pest megyén kívül érkezők útiköltségéhez az SPB hozzá tud járulni, de annak teljes összegére nem tud fedezetet biztosítani.)
– egyéb megjegyzés

Egy Team minimum 2 főből kell álljon!

Info: contest@slampoetry.hu

http://slampoetry.hu/
https://www.facebook.com/SlamPoetryHu…
facebook.com/dreamtimeslam