BESZÁMOLÓ

Beszámoló: CHILL – Földalatti Slam a Gödör Klubban

Az utolsó előtti Gödör Klubbos Földalatti Slam egy valóra vált álom volt a lustáknak, a „én már vissza nem megyek a városba, most öltöztem át otthoniba”-knak, és „túl hideg van ahhoz, hogy kicsípjem magam”-oknak.

Utolsó előtti, mert a március 21.-ei S|z|avazós Slam lesz az utolsó, amit a Gödörben tartunk (gyertek sokan, hogy méltó búcsút vegyünk a helytől), és valóra vált álom, mert dresscode-os buli volt, méghozzá otthoni kényelmes.

Szóval február 28. szerda este rég kinyúlt pólóra nagy kapucnis pulcsi, hozzá leggings – kettő, tényleg iszonyú hideg volt a héten – fel, és irány a Chill Slam a Gödörben.  A helyszínt közben a szervezők egy kuckós teaházzá alakították, ahol a babzsákokra gyorsan le kellett csapni, de azok is kényelmesen elfértek, akiknek „csak” párnák, vagy székek jutottak. A plafonról és a falakról kendők, lepedők és függőágyak lógtak, a színpadot vörös és sárga fények világították meg, a cipőket pedig a terem szélén kellett hagyni, ahogy egy jó teaházban szokás.

A kellően megalapozott hangulatot a slammerek csak tovább lazították, a témához hűen – ki szűkebben, ki tágabban értelmezve – járták körbe a lét elviselhetetlen könnyűségét. Nagyon jó szövegeket hallottunk, a zsűrinek nem volt könnyű dolga, főleg, hogy nem a hagyományos 10 pontos értékelés mentén ment a szavazás, hanem csak chillesen szubjektívan. Az eredmény végül a következőképp alakult:

  1. Orbán Bence
  2. Sárközi Richárd (Ricsill)
  3. Horváth Kálmán

Az eredményhirdetés utáni end show-ért köszönet Békési Zoltánnak, a levezető zenélgetős jammelésért pedig Vízler Gábornak és azoknak, akik még bírták szöveggel! Végül, de nem utolsó sorban még egyszer boldog évfordulót a Munding-Pintér host-párosnak, reméljük, hogy még sok közös slam est áll előttük!

Várunk mindenkit márciusban is, a helyszín még ugyanaz, a téma már korántsem.

Jakobovits Kitti